U, de petitionaris
5394.800

Lily en Howick mogen niet worden uitgezet

12.551 ondertekeningen

Maandag worden Howick (12 jaar) en Lily (11 jaar) uitgezet naar Armenië, een land waar ze nog nooit zijn geweest. De kinderen wonen al 9 jaar in Nederland en zijn hier volledig geworteld! Teken deze petitie om je stem te laten horen en uitzetting te voorkomen!
Zie ook: http://bit.ly/2uK1hyv

Petitie

Wij

vrienden, bekenden en ondersteuners van Howick en Lily vanuit school, kerk en maatschappij

 

constateren

dat Howick en Lily al ruim 9 jaar in Nederland verblijven en maandag worden uitgezet naar Armenië, een land waarvan zij de taal en cultuur niet kennen en waar zij niets hebben. Zij hebben zich in Nederland totaal geworteld en het is schadelijk om hen terug te laten keren naar een land dat zij totaal niet kennen.

 

en verzoeken

Howick en Lily samen met hun moeder Armina in Nederland een verblijfsvergunning te geven.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
staatssecretaris 
Petitieloket:
Einddatum:
08-11-2017 
Petitionaris:
Tineke Bosma-Brandemann 
Organisatie:
PKN gemeente Sint Joriskerk Amersfoort 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuwtjes

De moeder is geariveerd in Armenië

De kinderen zijn op een onbekende plek in Nederland. Deze petitie kan nog steeds ondertekend worden! Zolang de kinderen nog hier zijn is dit mogelijk en is het zinvol om zo een stem te geven naar de staatssecretaris en de landelijke politiek. Hartelijk dank voor uw steun!.

14-08-2017

Howick en Lily mogen van de rechter worden uitgezet. Staatssecretaris is nu aan zet!

De rechter heeft vanmiddag besloten dat Howick, Lily en hun moeder maandag mogen worden uitgezet. Alle hoop is nu gevestigd op de Staatssecretaris... Ondertekenen is onverminderd belangrijk! Hartelijk dank voor uw steun!.

11-08-2017