You, the petitioner
5394.800

Lily en Howick mogen niet worden uitgezet

12,551 signatures

Maandag worden Howick (12 jaar) en Lily (11 jaar) uitgezet naar Armenië, een land waar ze nog nooit zijn geweest. De kinderen wonen al 9 jaar in Nederland en zijn hier volledig geworteld! Teken deze petitie om je stem te laten horen en uitzetting te voorkomen!
Zie ook: http://bit.ly/2uK1hyv

Petition

We

vrienden, bekenden en ondersteuners van Howick en Lily vanuit school, kerk en maatschappij

 

observe

dat Howick en Lily al ruim 9 jaar in Nederland verblijven en maandag worden uitgezet naar Armenië, een land waarvan zij de taal en cultuur niet kennen en waar zij niets hebben. Zij hebben zich in Nederland totaal geworteld en het is schadelijk om hen terug te laten keren naar een land dat zij totaal niet kennen.

 

and request

Howick en Lily samen met hun moeder Armina in Nederland een verblijfsvergunning te geven.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
staatssecretaris 
Petition desk:
Closing date:
2017-11-08 
Lead petitioner:
Tineke Bosma-Brandemann 
Organisation:
PKN gemeente Sint Joriskerk Amersfoort 
Website:

History

Signatures

Updates

De moeder is geariveerd in Armenië

De kinderen zijn op een onbekende plek in Nederland. Deze petitie kan nog steeds ondertekend worden! Zolang de kinderen nog hier zijn is dit mogelijk en is het zinvol om zo een stem te geven naar de staatssecretaris en de landelijke politiek. Hartelijk dank voor uw steun!.

2017-08-14

Howick en Lily mogen van de rechter worden uitgezet. Staatssecretaris is nu aan zet!

De rechter heeft vanmiddag besloten dat Howick, Lily en hun moeder maandag mogen worden uitgezet. Alle hoop is nu gevestigd op de Staatssecretaris... Ondertekenen is onverminderd belangrijk! Hartelijk dank voor uw steun!.

2017-08-11